Πληροφορίες για την Μεταφορά και τις Επιστροφές
Θα λάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε εντός 3-7 εργάσιμων ημερών από την επικύρωση της παραγγελίας. Σε περιόδους με μεγάλη κίνηση για αγορές και κατά την διάρκεια των εκπτώσεων η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει.
Η μεταφορά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ. Σε άλλες παραγγελίες η μεταφορά κοστίζει 4.90 ευρώ.
Η μεταφορά γίνεται στο σπίτι σας ή σε άλλες διευθύνσεις στην Ελλάδα. Μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο παράδοσης που σας ταιριάζει καλύτερα στην σελίδα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Πληροφορίες για την εξάσκηση του δικαιώματος επιστροφής
Πάντα έχετε 14 ημερολογιακές ημέρες για να αποφασίσετε αν το αντικείμενο είναι καλό για σας. Το https://ugearsmodels.gr/ εγγυάται ότι θα αποζημιώσει την αξία οποιουδήποτε αντικειμένου έχει κρατηθεί σε καλή κατάσταση για την επιστροφή.
Το δικαίωμα επιστροφής
Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές παροχές,”ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ειδοποιήσει τον έμπορο γραπτά ότι η άρνηση της αγοράς, χωρίς ποινή και χωρίς κάποιο λόγο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών μετά την λήψη του προϊόντος”
Τα προϊόντα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις σας θα πρέπει να αποσταλούν στην κατάσταση που τα λάβατε προς την εταιρεία https://ugearsmodels.gr/, Alba Iulia, οδός. Paraul Iovului, αριθμός. 5, Alba County, Alba Iulia, Ρουμανία με δικά σας έξοδα μαζί με την συμπληρωμένη Φόρμα Επιστροφής. Αν τα προϊόντα που έρθουν σε μας έχουν γρατζουνιές ή σπασμένες σφραγίδες έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την αποζημίωση του ποσού.
Η μεταφορά κοστίζει περίπου 5 ευρώ.
Παρακαλώ ενημερώστε μας αν κάνατε μια επιστροφή. Η αξία των προϊόντων που επιστράφηκαν θα επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που λάβαμε το αίτημα σας. Σε περίπτωση που δεν λάβουμε αυτές τις πληροφορίες τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα που λάβαμε τα προϊόντα που επιστρέψατε. Η Φόρμα που παρέχουμε είναι ένα πρότυπο το οποίο δεν χρειάζεστε.
Αυτή πολιτική επιστροφής είναι έγκυρη για την επιχείρηση του διαδικτυακού καταστήματος https://ugearsmodels.gr/